Fashion&Beauty

Ilyen gyönyörű kabátot még nem láttál: nem csoda, hogy elkapkodják az üzletekből

Ez a kabát meghódította a világot, és bevalljuk, még soha nem láttunk ilyen gyönyörű darabot.

Bevallom őszintén, hogy én már előkaptam a télikabátomat a gardróbom mélyéről, ugyanis reggelente annyira hideg van, hogy egy átmeneti kabát még pulóverrel sem elég. Ha te is így vagy ezzel, akkor nagyon jó helyen jársz, ugyanis most megmutatjuk, hogy melyik a legnagyobb téli kabáttrend, ami nemcsak mindenhez passzol, de meleg és elegáns is. Szerencsére nem kell sokat keresgélned, ugyanis a boltok tele vannak ilyen termékekkel. Mint tudjuk, a divat mindig ismétli önmagát, és idén is találkozhattunk olyan trendekkel, amelyek korábban a 80-as, 90-es években hódítottak, azonban most visszatértek. A szőrmés szövetkabát is pontosan egy ilyen darab, ami az anyaga miatt meleg, de a dizájnja megengedi, hogy számos stílussal párosítsd. Nézd meg a galériánkat és inspirálódj!

Ez a gyönyörű kabát tökéletes választás télre, azonban fontos, hogy jó minőségű darabot válassz.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.