Télen sortot? Miért is ne?

A leghidegebb évszak sem akadályozhat meg, hogy csinos sortot viselj és megmutasd benne, milyen formásak a lábaid. Csupán néhány alapszabályt kell betartani és fel is kaphatod a rövid nadrágot!

Téli sort legyen
A téli sortot – a téli szoknyához hasonlóan – az anyaga különbözteti meg nyári társától. A télen viselt sort anyaga lehet tweed, kordbársony, vastagabb farmer vagy műbőr, a legfontosabb, hogy vastag, nehezebb anyagból készüljön. A hidegben semmiképp se viselj nyárias vászon, len, pamut vagy egyéb könnyű anyagokból készült sortot, nemcsak mert könnyen felfázhatsz, hanem azrt is, mert nem lesz túl stílusos az összkép.

Mit vegyél alá?
Egyértelmű, hogy a sort alá vastag harisnyára lesz szükséged, ami pótol egy hosszú nadrágot, de egy leggings is megteszi. Legjobb választás a fekete, ha szereted a feltűnést, akkor választhatsz színeset is, például egy szép, nőies mélybordót. Ha véletlenül nincsenek fogcsikorgató mínuszok, hanem kicsit jobbra fordul az idő, akkor a nejlon harisnyákban is lehet gondolkodni. A hidegben viszont, ha még dögösebb szeretnél lenni, a nejlon harisnya fölé vegyél combközépig érő, kötött harisnyát. De ezt tényleg csak akkor, ha nem zavarnak a lépteidet kísérő, elismerő tekintetek.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!