Fashion&Beauty

Üde ritmika – a magyar márka új kollekcióval köszönti a tavaszt

A 2020 óta dinamikusan fejlődő magyar márka küldetése a letisztult, fenntartható darabok népszerűsítése a nők öltözködésében. Továbbra is elkötelezett a prémium minőség és a letisztult stílus iránt, ezt a filozófiát tükrözi az új tavasz-nyári kollekció is.

Pasztellek és friss színek

Az új kollekcióban a pasztellek mellett a friss színek dominálnak, és invitálnak kalandra. A földes, bézs alapszínek mellett a frissítő almazöld, ragyogó korall, és üde kanárisárga elegyedik a kék árnyalatok fuvallatával.

A minimalista szabásvonalú ingek, mellények, lenge nyári zakók és szabadon kombinálható szettek hozzájárulnak egy adaptív alapgardrób kialakításához, így az örök darabokkal könnyedén a változékony divathullámok fölé emelkedhetünk. A modern alakok mellett megjelenik a klasszikus formavilág is, így szélesítve a termékek hordhatóságát.

Könnyű nyári zakó a Pliétől - Femcafe

Az etikusan készülő kollekció visszatérő mintája a ritmikusan ismétlődő csíkos anyagokban jelenik meg, a minták az élettel teli színekkel kiegészülve pezsgő dinamikát adnak a fenntartható divat szerelmeseinek. A szezonális anyaghasználatában a könnyed és természetes alapú len és pamut mellett a fenntartható forrásból származó viszkóz, tencel, és cupro is megtalálható.

A szezon három új táskával is jelentkezik, az élénk eper és lime színű RONDE, és a visszafogott olíva színű GRAND PLIÉ triumvirátusa a tavaszi-nyári szezon játékos útitársai. A táskák olasz prémium bőrből készülnek, így büszkén kiállják a rohanó idő taktusait.

Plié RONDE lime színű tavaszi táska - Femcafe

A tervek magyar varrónők keze alatt kelnek életre

A márka a prémium, hosszú életű termékek megalkotásakor a kreatív műhelymunkára helyezi a hangsúlyt. A magyar márka 2022-ben saját varrodát alapított, ahol a tervek magyar varrónők keze alatt kelnek életre. Ez a döntés nem csupán a gyártási transzparenciát és a tudatosságot erősíti, hanem az ökológiai lábnyom csökkentése szempontjából is kiemelkedően fontos. A kortárs darabok nem csak a hazai divatra érzékeny kört szólítják meg, a hazai gyártású slow fashion darabok egyre növekvő külföldi vevőréteget érnek el.

A Plié márka tavaszi-nyári kollekciós ruhái - Femcafe

A PLIÉ továbbra is arra ösztönzi a nőket, hogy emeljék ki természetes szépségüket illetve egyediségüket, és merjék kifejezni önmagukat a ruháikon keresztül. Fedezd fel te is a friss kényelmet és a komfortos stílust minden nap, és haladj a fenntarthatóság útján.

Lead fotó, fotók: Kecskés Márton

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.