Tavaszi nyakbavalók

A jó idő közeledtével végre elfelejthetjük a sálakat és jöhetnek a színes kendők és nyakláncok. Most összegyűjtöttük a legszebb nyakláncokat, melyek valódi ékei lehetnek nyakunknak.

Egy jól kiválasztott nyaklánc kiemelheti előnyös részeinket, mint például a dekoltázsunkat, a szemünket vagy bőrünk árnyalatát. Az ékszerek között is jelen van azonban a szezonális trend, mely meghatározza, hogy milyen alapanyagok, színek és formák lesznek a közkedveltek az adott időszakban. Lássuk, mik lesznek 2012 legtrendibb nyakbavalói!

Vadócoknak
A téli időszaktól kezdve megfigyelhető a gallérszerű, tömör alapú nyakláncok vagy inkább nyakékek népszerűsége, ami csak tovább fokozódik a jó idő közeledtével. A színes, naturalisztikusabb ékszerek  helyett válasszunk inkább fémes, extravagáns darabokat, mely igazi luxust sugároznak a legegyszerűbb szettel is kombinálva. Nagy kedvencünk Aurélie Bidermann bikafejes, kőberakásos darabja.

                    

A színek kedvelőinek

A másik nagy trend az apró cseppekből és gyöngyökből összeálló, ám merev testű nyakék, melynél nem csak a klasszikus és hagyományos ékkövek, hanem a színes, rikító plasztikok is előkerülnek. Bátran válasszunk akár egy merész rózsaszínt is, hisz a tavaszi-nyári szezon egyik jellegzetessége a vibráló árnyaltok ötvözése. Számunkra az abszolút befutó a Fallon narancs, arany és pink lemezkékből álló darabja.

               

Bohém, hippi és etno
Idén a rég elfeledett kásagyöngy és fagyöngy is visszatér, ám kissé modernebb és színesebb verzióban. A gyöngynyaklánc kiválasztásánál főként a többszálú és merész színű darabok lesznek a népszerűek, melyeket akár otthon is elkészíthetünk könnyedén. Max & Chloe narancssárga nagy fagyöngyös darabja remekül mutat egy fekete vagy kék ruhával.

                   
 

Oldalak