Lépj be meseországba! – A couture hét legszebb ruhái egyenesen Párizsból

Véget ért a tavaszi couture hét Párizsban, tudod, az a hét, amikor már nem is ruhák vonulnak fel a kifutókon celebek tömegei előtt, hanem milliókat érő műalkotások. A szerkesztőség ilyenkor meseországgá változik, ahol mindenki egyszerre lehet királylány. Kiválasztottuk a kedvenceinket, ez lett az eredmény.

Alberta Ferretti Limited Edition

A tervezőnőnél az 1920-as és 30-as évek jelentették a legnagyobb inspirációt, a frizura és a smink egyértelműen a legendás táncosnőt, a flapper stílus úttörőjét, Louise Brooks-ot idézték meg. Imádjuk a ruhák gazdag textúráját, azt kívánjuk, bárcsak megérinthetnénk ezeket a luxusanyagokat.

Armani Privé

Giorgio Armani bácsi ezúttal is kedvenc árnyalatával, a világoskékkel játszott, nem is akárhogyan. Minket a harangszoknyák és A-vonalú ruhák fogtak meg leginkább, ezekből választottunk hármat.

Chanel

A Chanel stílust lehet imádni, utálni vagy egyszerűen nem érteni, más lehetőség nincs. Lagerfeld ezúttal is hozta a kötelezőt, minden darab igazi „saneles” lett, mégis úgy érezzük, hogy kezd kicsit belefáradni ebbe a vonalba. Persze ettől függetlenül a lenti három szettet szó nélkül elfogadnánk.

Dice Kayek

Még elég idegenül cseng a Dice Kayek márkanév a szerkesztőségben, de ha így folytatják, hamar meg fogjuk tanulni a nevüket. A teljes kollekció a mesékre, a történelemre és az álomvilágra épült, minden darabját imádtuk.

Oldalak