Választani is nehéz közülük: Ezek a legszebb táskák 16 ezer forint alatt

Termékajánlókban mutatjuk a legkülönlegesebb darabokat.

Táska trendek

Ha valamiből, akkor táskákból sosem lehet elég. Nem csak kényelmesek, de nagyon praktikusak, hiszen jól jönnek egy utazás során, egy buliban vagy egy városi séta esetén is. Egy jó táska emellett öltöztet is, kifejezhetjük vele az egyéniségünket és megmutathatjuk a stílusunkat is. Most körbenéztünk a boltokban, és termékajánlónkban össze is gyűjtöttük a legjobbakat 20 ezer forint alatt.

Rosegold álom

Idén hatalmas divatnak örvendenek a fémes árnyalatok, köztük az arany, az ezüst, és a nők legnagyobb a kedvence, a rozáarany. Egy lágy, pezsgős tónusú hátizsák nem csak kényelmes darab a hétköznapokra, de még a legegyszerűbb szetteket is feldobja. Ezt a gyönyörű darabot a Deichmannban találtuk, mely nem csak szép, de kedvező áron hozzá is lehet jutni.

Sikkes színek

A sárga továbbra is megunhatatlan, egy ilyen színben pompázó kézitáska azok megjelenését is feldobja, akik egyébként a neutrális színeket kedvelik. Ezt a különleges formájú darabot a CCC weboldalán találtuk, és kifejezetten pénztárcabarát áron kapható.

Izgalmas grafikák

A művészet és az edzés szerelmesei is könnyen megtalálhatják a hozzájuk illő darabot, hiszen egyre népszerűbbek az izgalmas grafikákkal ellátott táskák is. A Dorko különleges mintával ellátott Gymbag táskájával senki nem lesz észrevétlen, fekete színének köszönhetően pedig bármihez felvehetjük.

Barna elegancia

Az idei év egyik legtrendibb színe a barna, mely egy különleges anyaggal és mintázattal kiegészítve igazi telitalálat, ha táskákról van szó. Ezt a különleges, elegáns és letisztult darabot az Answear oldalán találtuk, melyhez most kedvezményes áron hozzájuthatunk.

Stílusos kényelem

Egy buliba vagy a városban való sétára nem mindig szeretnénk magunkkal vinni az összes cuccunkat, bőven elég egy olyan táska, amibe belefér a telefonunk és a pénztárcánk. Ám ez még nem jelenti azt, hogy nem lehetünk stílusosak. Idén ugyanis végre visszatértek az övtáskák, melyeket a derekunkra kötve de a vállunkon is viselhetjük. Mi a svéd Fjällrävem Ulvö márka stílusos darabjait ajánljuk, hiszen nagyon színesek, és igazán minőségi darabok, melyek megérik az árukat.

Városi elegancia

A munkába menet valami egyszerű, praktikus és csinos darabot viszünk szívesen, a méretőt illetően pedig nem túl nagy, de nem is túl kicsit táskára van szükségünk. Mi szinte azonnal beleszerettünk Katie Loxton stílusos, fém karikákkal díszített rózsaszín kézitáskájába, mely ideális társ a hétköznapokon, és az ára is megfizethető.

Nyári vidámság

Most, hogy végre itt a jóidő, a bőrtáskák mellett a vászontáskákat is elővehetjük. A vidám napsütéses napjainkat már csak egy színes, bohókás darab teheti szebbé, mely remekül feldobja az átlagos szettjeinket is. Erre a nyári strand hangulatú kézitáskára a Women'secret oldalán bukkantunk rá, kifejezetten kedvező áron.

Leadfotó:123rf

Oldalak