Fashion&Beauty

Gyors és fájdalommentes: Ezzel a módszerrel csak öt perc a szőrtelenítés

Puha, selymes bőrt biztosít, és nem okoz sérüléseket.

Gyors szőrtelenítés

Lassan rövidnadrágra, bikinire vetkőzhetünk, ilyenkor mindannyiunk számára fontos, hogy szép legyen a bőrünk azokon a felületeken is, ahol szőrtelenítettünk. Sokan ilyenkor nem szeretnek epilálni, hiszen azt követően kell egy nap, mire megnyugszik a bőrünk, és már nem lesz piros. A legtöbb nő borotvát használ a szőrszálak eltávolításához, hiszen gyors és fájdalommentes, azonban egy rossz mozdulat vagy egy rosszul kiválasztott termék csúnya vágások, szőrtüszőgyulladáshoz vezethet. A gyantát sokan nem merik bevállalni otthon, és nem szívesen fizetnek ezért többezer forintot a kozmetikusnak. Sokan előszeretettel használják a hideggyantát is, ám ez sem válik be mindenkinek. A következő oldalon mutatunk egy trükköt, amivel villámgyorsan szép eredményt érhetsz el.

A részletekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).
Sztárok
Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch c. műsor vendége volt, ahol többek között a Vígszínház és Eszenyi Enikő botrányáról is beszélt, valamint elmondta véleményét az intézmény jelenlegi vezetőjéről,...