Fashion&Beauty

A szoknyáknak annyi, ezt fogjuk hordani helyettük idén nyáron

A szoknya a nyári divat egyik kiemelt eleme, azonban idén úgy tűnik, hogy egy másik darab veszi át a helyét. Nem kell aggódni, mert ez a típus is éppoly trendi és sokoldalú.

Szárongok

Tehát a tengerparti vakációd már le van foglalva, és most már csak meg kell találnod azokat a darabokat, amelyeket szívesen viselsz az utazás során. Az egyik legszuperebb alapdarab pedig a szárongm, ami egy olyan kendő, amelyet magadra öltve egy felhasított szoknyát kapsz. Ezt a darabot régebben inkább a nyaralások alkalmával viselték a nők, hogy kellően eltakarja a fürdőruhát, amíg leértek a strandig, de ma már sokoldalúan használható az utcán is. A hosszú nyomott anyagútól a fémes mini verzióig sokféle megjelenést megtalálhatunk a boltok polcain.

A szárong tulajdonképpen egy kendő, amit a derekunknál kötünk meg, így egy felhasított szoknyát kapunk végeredményül.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!