Nem is gondolnád! Ezt árulja el rólad, milyen színekkel veszed körbe magad

Sokszor nem is gondolnánk, mennyi mindent árul el rólunk kedvenc színünk, pedig már az első benyomás kialakításában is nagyon fontos szerepe van. Hogy milyen színekkel vesszük körbe magunkat, sokat elmond személyiségünkről, éppen ezért fontos, hogy olyan darabokat válasszunk, ami passzol hozzánk, legyen az ruha, kiegészítő, vagy akár egy laptop. (x)

Fekete - Méltóságteljes és elegáns

Az örök klasszikus méltóságot és hatalmat sugall, mély benyomást kelt az emberekben. A fekete szín hívei különlegesek, elegancia terén pedig egyszerűen verhetetlenek. A fekete - egy esküvőn kívül - szinte minden alkalomra tökéletes választás, ráadásul a karrierépítésben is igen előnyös a szín viselése. A fekete kedvelőinek nincs bajuk az egyedülléttel, és imádják a csöndet, éppen ezért számukra az ASUS VivoBook S15 "Metálszürke" színű darabja lehet a tökéletes társ, ami gazdájához hasonlóan érettséget és megbízhatóságot sugall.

Fehér - Tiszta és kifinomult

A fehér a tisztaság és ártatlanság jelképeként a fiatalságot szimbolizálja. Akik ehhez a színhez ragaszkodnak, nagyon maximalisták, folyton a tökéletességre törekednek. Lényeges számukra, hogy minden téren kézben tartsák életüket, így kitűnő szervezőképességgel bírnak. A fehér szín kedvelőit ezen felül nagymértékű kifinomultság is jellemzi, megjelenésben és fellépésben egyaránt. Számukra éppen ezért az ASUS VivoBook "Jégcsap arany" színű laptopja a tökéletes választás, ami a kitartás és elegancia színeként a valódi luxust testesíti meg.

Piros - Érzéki és merész

Ez az árnyalat a tűz és a szerelem színe, az erőt, az életet, az energiát, a kreativitást és a szenvedélyt jelképezi. A piros szín kedvelői többnyire nyitott, élénk és kíváncsi személyiségek, jellemző rájuk az ambíció és optimizmus. Ennek az erőteljes színnek a kedvelői melegségre, szeretetre és mély, intenzív érzelmekre vágynak, na és persze egy extravagáns "Éteri szürke-vörös" színű ASUS VivoBook S15 laptopra, egy csipet vörössel felturbózva.

Sárga - Optimista és vidám

Ez a vidám és életteli szín élénkséget, optimizmust, melegséget és lelkesedést sugároz, így a sárgát kedvelők többnyire mozgékonyak, szeretik a különböző sportokat és táncokat. Erre a személyiségtípusra szintén jellemző a nyitottság, valamint a jó humorérzék, nagyon kalandvágyóak, folyton tele vannak energiával és szeretik a feltűnést. Mindemellett nagyon éles eszűek és intelligensek. Az ő ASUS VivoBook S15 laptopjuk a "Ragyogó ezüst-sárga" fantázianévre hallgató izgalmas darab, az oldalain élénksárga színnel megbolondítva. Optimizmust és vidámságot sugároz, akárcsak e szín szerelmesei!

Zöld - Az igazi Jolly Joker

A természet színe harmóniát, kiegyensúlyozottságot, reményt és békét sugároz, a zöld szín kedvelői tehát többnyire békés és nyugodt emberek. Írásban és szóban egyaránt jól fejezik ki gondolataikat, megbízhatóak és kíváncsiak. Ezeket az embereket a gyengédség, őszinteség, nyitottság, türelem és visszafogottság jellemzi, ugyanakkor fogékonyak a művészetekre, kifinomultak, illedelmesek és aktív közösségi életet élnek. Számukra az igazi Jolly Joker az ASUS VivoBook S15 "Mennyei zöld" színű készüléke, ami egy kis titokzatossággal és bájjal fűszerezve olyan külsőt képvisel, mely magában hordozza a fényes jövő összes lehetőségét!

A színeken túl

Az ASUS új VivoBookjait persze nem csak csodás színeik miatt szeretjük, figyelemre méltó újítás bennük például az is, hogy a VivoBook S15 precíziós kialakítású ErgoLift zsanérja bármely szögben biztonságosan tartja a kijelzőt, és 3,5°-ban, enyhén megdönti a billentyűzetet, hogy minden alkalommal tökéletes gépelési pozíciót és jobb hűtést biztosítson. A teljes méretű billentyűzet háttérvilágítás garantálja a kényelmes gépelési élményt, ami mellett az érintőpadba integrált ujjlenyomat érzékelő gyors és biztonságos bejelentkezést tesz lehetővé. Gyorstöltés funkciójának köszönhetően pedig akár 60%-ra tölthetjük a lemerült akkumulátort csupán 49 perc alatt! További részletek itt!

Leadfotó: 123rf.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!