Ezek a szezonközi leárazások legjobb ruhái - szerezd be őket, ha divatos akarsz lenni

Már alig vártuk: végre leárazták azokat a menő ruhákat és kiegészítőket, amikre hetek óta csorgattuk a nyálunkat! Most össze is gyűjtöttük nektek a legjobb darabokat, de vigyázzatok - a készlet véges, ezért nem árt gyorsnak lenni a vásárlással!

Elkezdődött a szezonközi leárazás - hurrá!

Vannak olyan "örömünnepek" egy divatrajongó naptárában, melyeket nem jelöl a normál kalendárium: az egyik ilyen az ősz közepén zajló szezonközi leárazás, mikor a késő nyári és a kora őszi divatcuccokat árazzák le nekünk. A legtöbbször ezek olyan termékek, melyeket az időjárás hirtelen változásának "köszönhetően" ezeket már nem annyira lehet hordani - ennek ellenére, ha van valami, amire már régóta vágytál, érdemes beszerezned, hiszen jövőre is lesz ősz (sőt, tavasz is...), a trendek pedig annyira gyorsan azért nem változnak, hogy ezeket a darabokat ne lehessen viselni.

A leárazott termékek között van pár könnyű farmerdzseki, mely a szezon egyik legmenőbb darabjának számít, de találtunk szuper kisruhákat, csinos blézereket, édes-cuki mintás pulóvereket, valamint kardigánokat és rengetegg divatos cipőt, csizmát, táskát... Alig győzzük felsorolni!

Ezekből mi most kiválasztottuk nektek a legjobb, legváltozatosabb, legszuperebb áron lévő darabokat, melyeknek a megvásárlását tényleg vétek lenni elhalasztani... Annál is inkább, mert ha a készlet elfogy, akkor ezeket már soha többet nem lehet kapni! A cikl alján lévő képgalériánkra kattintva mindenféle divatos ruhát és kiegészítőt megtalálhattok, melyeket szeretettel válogattunk nektek össze.

A szezon egyik legmenőbb blézere például most -40%-os kedvezménnyel kapható! Megéri beszerezni, mert a szürke szín lényegében mindennemű árnyalattal, ruhadarabbal és anyaggal párosítható; a duplasoros arany gombos eleganciát kölcsönöznek a szettnek; az enyhén oversize, túlméretes blézer pedig az ősz legstílusosabb darabjai közé tartozik - csak nyerhetsz vele, ha ebbe blézerbe beruházol... ZARA Fitted double-breasted blazer 19,995 FT 11 995 Ft

Még több menő leárazott őszi szerelésért kattints a képgalériánkra, de vigyázz! A készlet nem végtelen, ezért ha nem vagy elég gyors, könnyen lehet, hogy a méretedben elkapkodják őket. Hajrá, jó shoppingolást!

ZARA Cut-out dress 8995 Ft helyett 5395 FT (-40%)
Kattints a további képekért!

Mindenki ezt a csizmát akarja idén ősszel - nem is meglepő, hogy a legtöbb helyen már színben és méretben sem lehet belőle kapni, de azért mi kigyűjtöttük nektek a legjobb darabokat!

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak