Fashion&Beauty

Szépülj a vb-döntőre!

Lassan, de biztosan közeledik a 2014-es labdarúgó-világbajnokság döntője, így nem árt már most felkészülni a legfontosabb meccsekre. Nem csak a kedvenc csapatunknak szurkolhatunk, de akár a fociőrült pasik fejét is elcsavarhatjuk pár újdonság segítségével.

Brazil manikűr

2014 nyarán az OPI Brazil kollekciója a trópusi esőerdők és a forró tengerparti homok színeit hozta el körmeid szépítésére. A paletta a piros, a pink, a korall, a narancs és a sárga élénksége mellett lágy földszíneket is tartalmaz: tóp, moha és dzsungelzöld is szerepel a kínálatban. A 12 csodás szín még nem minden, mert egy limitált kiadású mini szett is a polcokra kerül. A Beach Sandies Liquid Sand matt hatású, folyékony homoktextúrájú, neon vibrálású lila, pink, türkiz és sárga árnyalatokat tartalmaz. A lakkok 2.999, a mini szett pedig 3.999 forintért lehet a tiéd.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...