Fashion&Beauty

Azonnal dúsabbnak fog tűnni a hajad ettől a szépségtrükktől: egyszerű, és tényleg hatásos

Az "összecsíptetett haj” egy szuper szépségtrükk, ami megrövidítheti a reggeli készülődést. Adunk egy másik szuper tippet is, amelynek segítségével szintén dúsabb hatást érhetsz el.

Dús, textúrált haj

A sminkes és fodrász, Emma Chen Instagramján láttuk, hogy van egy egyszerű trükk, amelyet a újra és újra bevet, hogy létrehozza azt a hihetetlenül kócos és levegős textúrát, amely minden nő álma jelenleg. És bár kell hozzá egy tipikus frizura, amin működik, ha bevállalod biztosan tökéletes lesz a végeredmény.

Ha túl sok hajformázó terméket használsz (száraz sampon és textúráló spray), akkor a haj elnehezedik, ernyedt lesz, azaz pont az ellenkező hatást érhetjük el. Viszont ha csak keveset használunk ezekből a termékekből, és alkalmazzuk az egyik legújabb beautytrükköt, akkor a kívánt hatást érhetjük el. De mutatunk arra az esetre is egy egyperces trükköt, ha nem ilyen frizurával rendelkezel (hanem bármilyennel). Lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...