Fashion&Beauty

Így alakíthatod ki a hozzád legjobban illő öltözködési stílust

Az öltözködési stílus kiválasztása nemcsak divatügy, hanem az önazonosság kifejezésének módja is.

Így találd meg a hozzád passzoló stílust

Az öltözködési stílus kiválasztása több, mint egyszerű divatdöntés; ez az önmegvalósítás és az önazonosság kifejezésének módja. A ruházat, amit viselünk, üzenetet hordoz magunkról, és befolyásolja, hogyan látnak és értékelnek minket mások. Az öltözködési stílus kiválasztása tehát egy fontos lépés az önismeret és az önbizalom építésében. Számos tényező befolyásolja az öltözködési stílusunkat, és nem mindig egyszerű megtalálni azt a tökéletes egyensúlyt, amely kifejezi az egyéniséget, kényelmet nyújt, és megfelel az életstílusunknak. Ahhoz, hogy megtaláljuk azt a stílust, amely a leginkább hozzánk illik, szükség van az önismeretre, az inspirációra, a kísérletezésre és a saját ízlésünk megtalálására.

Ismerd meg önmagad: Az első lépés az, hogy jobban megismerd önmagad. Gondolkodj el az érdeklődési körödön, a személyiségeden, és azokon a dolgokon, amelyek boldoggá tesznek. Keresgélj válaszokat a következő kérdésekre: Mi az, amit szeretsz a legjobban az öltözködésben? Milyen színek és minták tetszenek neked? Milyen ruhadarabban érzed jól magadat?
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.