Fashion&Beauty

Selena Gomez felvette a tökéletes fekete ruhát: mindenki elájult, amikor meglátta őt

Selena Gomez bemutatta azt a darabot, ami tökéletes lehet akár egy karácsonyi vacsorára is.

A tökéletes fekete ruha

Mindenki ismeri azt a tipikus, tökéletes fekete ruhát, amely szinte minden nő gardróbjában megtalálható. Természetesen ez lehet bármilyen szabású, stílusú, de egy biztos: ha egy olyan eseményre kell felvenni, ami megkívánja az elegáns öltözéket, akkor ez a darab fog először eszünkbe jutni. Selena Gomez is éppen egy ilyen darabot öltött magára a minap. Szombat este az énekesnő részt vett a Variety's 2022 Hitmakers Brunch rendezvényén a City Market Social House-ban, ahol átvette az év filmdala díjat az új dokumentumfilmjéért, a My Mind & Me-ért. A zeneművész és színésznő egy elegáns, de egyszerű fekete Totême ruhát viselt. A puha bársonyból készült ujjatlan ruhát színpompás manikűrrel, arany és fekete karkötőkkel dobta fel Selena.

Nézd meg a galériánkat a fotókért!

Selena Gomez sminkje tökéletes volt: füstös szemekkel, és egy nude rúzzsal dobta fel a megjelenését.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A nebraskai Omahából a Tennessee állambeli Nashvillebe akart csak repülni a nő, a stewardess megjegyzése azonban világhírűvé tette.
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.