Fashion&Beauty

Senki nem meri kipróbálni ezt a körömszínt, pedig a pasik szerint szexi

A nyár egyik sláger körömszíne, mégis sokan tartanak tőle.

Körömtrendek - csak a bevált minták, színek

A legtöbb nőnek megvannak a jól bevált szokások a manikűr terén is. Azonos forma, hossz, és legtöbbször azonos szín is. Vannak, akik a hagyományos vadító piroshoz ragaszkodnak, még egyesek csakis a nude és a francia manikűr mellett hajlandóak letenni a voksukat. Egy biztos, amit most mutatunk, azt csak kevés nő meri bevállalni, pedig az egyik alapszínről beszélünk.

A sárga

Szinte az összes nő tartózkodik ettől a színtől, pedig szuper mutatós, mégsem túl tolakodó, nyáron pedig vétek lenne kihagyni. A pasik is kedvelik, szerintük nagyon szexi. Adj neki egy esélyt. Ha félsz egyből az élénk árnyalattal kezdeni, próbáld ki a pasztell változatát. Az alábbi galériában minden tónusból mutatunk egyet-egyet. Napbarnított bőrön tényleg remekül néz ki a sárga.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.