Fashion&Beauty

Hét ruhadarab, amit nem stílusos hordani 2021-ben

Szinte már az összes tavaszi trendet felvonultattuk - a cipőktől kezdve a kiegészítőkön át egészen a legszebb ruhákig. Most egy olyan repertoárt hoztunk, amelyben bemutatjuk azokat a darabokat, amelyeket nem stílusos viselni 2021-ben. Úgy is fogalmazhatnánk, kimentek a divatból.

Ruhadarabok, amelyeket 2021-ben nem kellene viselnünk

Szaggatott farmernadrág

Egy-két évvel ezelőtt még hódított a szaggatott farmer, de idén már a letisztultabb stílus kerül előtérbe. Megírtuk, hogy a tavasz/nyár egyik legdögösebb fazona a magas derekú nadrág lesz, amennyiben beszereznél egy új darabot, ebben érdemes gondolkodnod.

"Tie dye" felsők

Tavaly nagyon mentek a "tie dye" felsők, amelyek úgy néznek ki, mintha festékfoltosak lennének. Ez a minta azonban idén már nem kap helyet a trendek között, így ha van hasonló darabod, legyen ezentúl "loungewear" viselet.

Neon színek

A szezon vezető pasztell színei mellett az élénk árnyalatok is tarolnak, de a merész tónus nem jelenti, hogy világítania is kell. A neon stílus kikopott 2021-ből.

Cikkünk folytatódik...

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.