A legízléstelenebb koszorúslány ruhák - amikor a menyasszony haragszik

Az esküvőn a koszorúslányok fontos szerepet játszanak, épp ezért lényeges, hogy az ő ruhájuk is tökéletes legyen. Sajnos nem mindig sikerül a legízlésesebb darabokat kiválasztani, erre a következő képek a legjobb bizonyítékok.

Ízléstelen koszorúslány ruhák

Egy menyasszonynak sosincs egyszerű dolga: rengeteg tennivaló akad egy esküvő körül, amely előkészületek mindent magukba foglalnak, egészen a vendégseregtől a menün át az öltözékig. Márpedig az arának nemcsak saját ruháját kell kiválasztania, hanem általában koszorúslányaiét is, a folyamat során pedig rengeteg apróságot kell figyelembe venni. Ilyen például, hogy a ruha stílusa és fazonja mennyire passzol magához az esküvő hangulatához, a helyszínhez, és egyáltalán a koszorúslány alakjához. Mi igyekszünk meglátni a szépet mindenben, és rendszerint gyönyörű dresszeket mutatunk, de néha előfordul, hogy az ellenkező kategóriába botlunk. Cikkünkben most bemutatunk néhány ízléstelen koszorúslány szettet, melyeknél valószínűleg maga a menyasszony sem tudta, mi is igazán a koncepció.

A galériánkban lévő darabok esetében sokszor a fazonnal vagy a színnel van a gond, de néhány esetben egyik sem stimmel, és rossz az összhatás. Érdemes kerülni a feltűnő színeket, és az egyszerűség elvére törekedni, hiszen a kevesebb néha több – ne felejtsük azt sem, hogy koszorúslányként nem mi vagyunk középpontban, ezért ne akarjunk ruhánkkal kitűnni a tömegből.

Nem tudjuk, mi járt a menyasszony vagy épp annak az illetőnek a fejében, aki megálmodta ezeknek a koszorúslányoknak a ruháját, de a képen látható szettek inkább hálóingre és köntösre emlékeztetnek minket.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak