Fashion&Beauty

A legízléstelenebb koszorúslány ruhák - amikor a menyasszony haragszik

Az esküvőn a koszorúslányok fontos szerepet játszanak, épp ezért lényeges, hogy az ő ruhájuk is tökéletes legyen. Sajnos nem mindig sikerül a legízlésesebb darabokat kiválasztani, erre a következő képek a legjobb bizonyítékok.

Ízléstelen koszorúslány ruhák

Egy menyasszonynak sosincs egyszerű dolga: rengeteg tennivaló akad egy esküvő körül, amely előkészületek mindent magukba foglalnak, egészen a vendégseregtől a menün át az öltözékig. Márpedig az arának nemcsak saját ruháját kell kiválasztania, hanem általában koszorúslányaiét is, a folyamat során pedig rengeteg apróságot kell figyelembe venni. Ilyen például, hogy a ruha stílusa és fazonja mennyire passzol magához az esküvő hangulatához, a helyszínhez, és egyáltalán a koszorúslány alakjához. Mi igyekszünk meglátni a szépet mindenben, és rendszerint gyönyörű dresszeket mutatunk, de néha előfordul, hogy az ellenkező kategóriába botlunk. Cikkünkben most bemutatunk néhány ízléstelen koszorúslány szettet, melyeknél valószínűleg maga a menyasszony sem tudta, mi is igazán a koncepció.

A galériánkban lévő darabok esetében sokszor a fazonnal vagy a színnel van a gond, de néhány esetben egyik sem stimmel, és rossz az összhatás. Érdemes kerülni a feltűnő színeket, és az egyszerűség elvére törekedni, hiszen a kevesebb néha több – ne felejtsük azt sem, hogy koszorúslányként nem mi vagyunk középpontban, ezért ne akarjunk ruhánkkal kitűnni a tömegből.

Nem tudjuk, mi járt a menyasszony vagy épp annak az illetőnek a fejében, aki megálmodta ezeknek a koszorúslányoknak a ruháját, de a képen látható szettek inkább hálóingre és köntösre emlékeztetnek minket.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.