Fashion&Beauty

Rihanna ezúttal a MAC-nél segít be

Nemrég debütált Rihanna River Island-nek tervezett kollekciója, az énekesnőt máris egy újabb neves cég kérte fel együttműködés céljából. Ezúttal a MAC nevű, sminktermékeket gyártó vállalattal kezd közös munkába.

RiRi szereti a MAC-et
Rihannát kreatív partnernek kérték fel és az lesz a feladata, hogy segítsen megalkotni a kozmetikai cég legújabb sminktermékeinek palettáját. A MAC már több hírességgel is együttműködött, de mindegyikük csupán egyszeri kollekciók elkészítésében segédkezett. Rihanna viszont négy kollekció megalkotásában fog közreműködni, melyek mindegyike tartalmaz körömlakkokat, műszempillákat, szemhéjpúder palettákat és egyéb kiegészítőket is. A kollekció a RiRi Hearts MAC nevet viseli majd.

Rihanna kedvence a vörös rúzs
A közös munka a RiRi Woo nevű rúzs elkészítésével vette kezdetét, melyet a MAC klasszikus vörös, Ruby Woo nevű rúzsa inspirált - egyébként ez Rihanna kedvenc rúzsa. Az énekesnő azt nyilatkozta, hogy nem volt könnyű az új rúzs elkészítése, mert nehéz felvenni a versenyt a Ruby Woo-val, mivel az minden bőrtónushoz jól megy. A munka során rengeteg színtónus közül választotta ki a megfelelő árnyalatot, illetve az árnyalat bázisszínét, mely kék, sárga, narancsszín és pink is lehetett.

A barátain tesztelte
Ha még mindig kutatod a megfelelő vörös árnyalatot, lehet, hogy pont ez lesz az igazi, mivel Rihanna nagy hangsúlyt fektetett a szín kiválasztására: „A rúzst kipróbáltam az összes barátomon, hogy megbizonyosodjak róla, az minden bőrtónussal harmonizál.” Az énekesnőnek Jennifer Balbier volt segítségére, aki a MAC termékfejlesztési alelnöke. Jennifer elmondta, hogy Rihanna azt szerette volna, ha a rúzs vörös árnyalata némileg kékes alapú, illetve matt hatású, egy kevés hidratáló formulával dúsítva.

Itt juthatsz hozzá
A kollekciót az interneten lehet majd megvásárolni, illetve RiRi koncertjein is árusítani fogják. A brooklyni Barclays Centerben pedig még a kollekció hivatalos boltokba kerülése előtt nyílik egy pop-up, vagyis időszakos üzlet, mely Rihanna Diamonds turnéjának ideje alatt fog működni. Rihanna sminktermékeinek alapdarabja, a RiRi Woo rúzs mind a négy kollekcióban kapható lesz.

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Sztárok
A herceg 8 év együttjárás után tette fel a nagy kérdést Katalinnak, de kiderült, hogy miért várakoztatta ennyi ideig szerelmét.
Lifestyle
Az Oroszlán fokozottan figyeljen oda az egészségére. Napi horoszkóp!
Sztárok
A Bad Boys univerzum gyakorlatilag neki köszönheti a legkultikusabb jelenetét, amikor Will Smith és Martin Lawrence rommá szívatja az ajtóban állva.