Ránctalanul arctornával

A hollywoodi sztárok ránctalansága nemcsak a tűnek köszönhető, hisz az öregedéstől rettegő csillagok számos alternatív megoldást is kipróbálnak, mint például az arctornát, mely képes kisimítani a bőrt.

Szemekre
Karikák, püffedtség és az apróbb szarkalábak ellen is hatásos lehet, ha a két mutatóujjadat a szemed külső sarkába helyezed olyan közel, hogy elérd a szempilláidat. Gyengéden húzd felfelé a bőrt az ujjaddal, és közben nézz felfelé. Tartsd meg ezt a ,,pózt" 40 másodpercig. A gyakorlatot reggel és este érdemes végezni, de a nagyon karikás szemek esetében akár napközben is bevethető.

Szemhéjra
Ha szeretnéd megelőzni a szemhéjad ereszkedését, akkor a középső 3 ujjadat tedd a szemöldöködre, és óvatosan húzd lefelé, közben pedig nézz felfelé. Maradj így 30 másodpercig, majd lazulj el. Naponta 2-3 alkalmommal ajánlott ismételni ezt a gyakorlatot.

Szájra
Fordítsd befelé a felső ajkad úgy, hogy felfelé tolod, a fogad fölé. Ha kell, támaszd meg az ujjaiddal középen, aztán igyekezz megtartani így a szád , közben a jobb hüvelyk- és mutatóujjaddal nyomd meg gyengéden a két szélét. A naponta 4-5 alkalommal elvégzendő gyakorlat simábbá varázsolja a száj környékét.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!