Fashion&Beauty

Elárulta szépségtitkait az idei Miss Balaton gyönyörű királynője

Rákos Lili a bőrápolási és sminkelési szokásairól is mesélt.

Rákos Lili a természetességre esküszik

Az ősz beköszöntével nem csak a gardróbunkat cseréljük le, hanem a szépségápolási rutinunkon is változtatunk általában. Bár a szezon egyelőre a kedvesebb arcát mutatja, Rákos Lili, a 2017-es Miss Balaton győztese már turbó üzemmódra kapcsolt, és azt is elárulta, melyek azok a trükkök, amiket szívesen bevet, ha gyönyörű bőrének karbantartásáról vagy az éppen aktuális sminkről van szó.

Hatékonyabb hidratálás

Lili számára a hűvös szezonban még fontosabb a bőrápolás, ennek érdekében pedig nagy hangsúlyt fektet a regenerálásra és hidratálásra.

"Amellett, hogy sok folyadékot iszom, mind a kéz, mind pedig az arckrémem textúráját zsírosabb állagúra cserélem, illetve heti egyszer le is radírozom az arcbőröm. Ilyenkor gyakran előjönnek rajtam az őszi fáradtság jelei, amitől nyúzottabbnak tűnik a bőröm, de erre is van egy rituálém. Készítek egy meleg fürdőt holt-tengeri sóval, utána pedig jöhet a beauty sleep" - árulta el a Miss Balaton győztese.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Instagram/lilirakos

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Visszatért a TV2-re a Mutasd a hangod, amiben megint kaptunk érdekes előadásokat.
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.