Professional Meeting a divatszakma és szépségipar szerelmeseinek!

Május 27-én a Tesla Budapestben szervezik az első Professional Meetinget, mely a modelleknek, fotósoknak, a divatszakma szerelmeseinek szól. A Professional Meeting egy híd a divat-szépségipar és az ez iránt érdeklődők között. Célja, hogy a résztvevők egy színvonalas eseményen közelebbről is megismerkedhessenek, beleláthassanak a divat, modell és fotós szakma legapróbb részleteibe és értékes kapcsolatokat építsenek. (x)

A legújabb kollekciók egy helyen

Május 27-én a Tesla loft részében egésznapos programokkal és kiállítókkal várják a divatszakma szerelmeseit, ahol többek között magyar és nemzetközi divatmárkák, például: Pepe Jeans és a hazaiak közül Regina’s Desire legújabb kollekcióját nézhetjük meg. A bemutatókon kívül napközben DJ és profi énekesek - Ossó Balázs, Pádár Alexandra, Batánovics Lili, Csordás Ákos - mini koncertjeit hallhatjuk, az esemény sztárfellépőjeként pedig a Unique énekel majd.

Változatos programok mindenkinek

A fotósók számára egész napos workshopokat szerveznek gyönyörű modellekkel, több témakörben. Reggeltől estig kitelepülnek hostess, modell és casting ügynökségek is, akiktől bátran kérdezhetünk a szakma rejtelmeiről a komoly érdeklődők pedig akár munkára is jelentkezhetnek a helyszínen.

Ha érdekel a szépségkirálynők élete vagy esetleg a következő verseny jelöltjei között szeretnél lenni, a Miss Hungary standjánál személyesen is jelentkezhetsz a versenyre, ahol egy korábbi szépségkirálynő osztja meg élményeit, tapasztalatait.

Hazánkban a Professional Meetingen mutatkozik be először az EVAGARDEN Professional Makeup Italy, akik egész nap ajándék sminkeléssel és sminktanácsadással kedvesednek a látogatóknak. Ezeken felül profi stylistok stílustanácsadással és hair stylistok divatos hajfonatokkal várnak mindenkit.

A legjobb hétvégi program!

Ha szeretnél a hévégén kimozdulni egy kicsit, fogd a barátnődet és mindenképp látogassatok el a Professional Meeting-re, mert remek programokkal és kitelepülő standokkal készülnek. Fejlődhettek szakmailag, ha már a divat vagy szépségiparban dolgoztok, de rengeteg érdekes információt szerezhettek akkor is, ha még csak érdeklődők vagytok ezen a téren.

Jegyek elővételben az info@aoap.hu e-mail címen történő foglalással 1500 Ft-ba kerülnek, de a helyszínen is lesz lehetőség a jegyvásárlásra 2000 Ft-ért.

Az első Professional Meetingről bővebb információkért kattints ide!

Fotó: pinterest.com

Szólj hozzá Te is!