Pippa Middleton mindenkit átvert ruhájával

Pippa Middleton állítólag mindenkit átvert testvére esküvőjén, mert mindenképpen híres akart lenni. Most azonban lelepleződött a Middleton-lány és cseles ruhája!

Átverés volt?

Sokan viccelődtek azzal, hogy a királyi lagzin nem is Kate volt a lényeg, hanem Pippa feneke, hisz sokkal több kép jelent meg a formás hátsóról, mint a hercegnéről. A 3 évvel ezelőtt lagzin azonban csalt Pippa, ám a titka most lelepleződött, hisz egy műsorban mindent kitálaltak a cseles ruháról.

A trükkös ruha

Stephane Bern a francia televíziózás egyik kiemelkedő alakja, sőt az újságíróként is helytálló műsorvezető szakterülete kifejezetten a királyi családok élete. Nemrég a France 2 TV egyik műsorában mesélt arról Stephane, hogy Pippa McQueen ruhája kicsit át volt alakítva. ,,Nem csak a ruha szabásával trükköztek, de egy speciális betétet varrtak be a hátsó részbe, hogy formásabbnak tűnjön Pippa feneke. Az egész csak optikai illúzió volt, a show egyik apró eleme, hisz mindenki tudta, hogy a bevonuláskor a koszorúslány fog hátulról legjobban látszani."

Ha szerinted is átverés volt, nyomj egy lájkot és oszd meg a cikket!

Nézd meg ezt is: Kate Middleton 9 legszebb outfitje - Katt ide!

Fotó: alisonjackson.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!