Nem csak egy jó táska lehet kiegészítő - itt vannak a legszebb pénztárcák

A pénztárca divatra általában kevesen fektetünk hangsúlyt, pedig érdemes. Egy szép darab remek kiegészítő is lehet, így összeszedtünk néhány szuper példányt a különböző árkategóriákban.

A pénztárca kiegészítő

Megragadt bennem, amikor a párom az új pénztárcámat dicsérte meg az új ruhám helyett. "De szép ez a pénztárca" - nem gondoltam, hogy a férfiak - bár ő alapvetően figyelmes - ilyen részletekre is odafigyelnek, de akkor nyugtáztam magamban, hogy érdemes ebből is mutatósat választani. Sokszor azt gondoljuk, csak egy jó táska dobhat a szettünkön, de egy dekoratív pénztárca is lehet ugyanolyan szuper kiegészítő - főleg ha egy designer, márkás darabra ruházunk be, amely fél életen át elkísérhet bennünket a financiális hullámvasúton.

Trendek

Pénztárca trendekről ritkán olvasunk/hallunk, hiszen ez nem olyan kiegészítő, amelynek divatja szezonálisan változik. Léteznek örök klasszikus darabok, így felesleges rövid időnként újat beszereznünk, de ha már elhasználtnak tartjuk a sajátunkat, célszerű egy időtálló, minőségi verzióra cserélni a meglévőt.

Színek tekintetében a neutrális árnyalatok még mindig a top darabok között szerepelnek - a fekete, a bézs és a fehér soha nem megy ki a divatból, de ha különlegesebbre vágysz, egy pirossal vagy sötétkékkel, zölddel sem lőhetsz mellé. Számos márkának megvan a saját, egyedi designja és mintája, így a designer darabok közül is bőven válogathatsz, ha egyedire vágynál.

Fazont tekintve mi személy szerint a szimpla cipzáros, téglalap alakút kedveljük, mert kényelmesebb, mint a boríték változat, de ha te utóbbit preferálod, érdemes nagyobbat választani, hogy a kártyákkal és iratokkal is kényelmesen elférj - elvégre egy nő nemcsak a táskáját szereti telepakolni, hanem a tárcáját is (az a sokk blokk meg a többi...).

A következőkben mutatunk néhány csodás példányt különböző árkategóriákban.

Steppelt pénztárca - Mango, 6 595 Ft
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak