Fashion&Beauty

Pataki Ági a legstílusosabb magyar nő: a 71 éves manöken a legvagányabb szetteket viseli - galéria

Pataki Ágiról ódákat lehet zengeni, azonban a stílusa az, amiről mindenképpen érdemes említést tenni. A manöken a mai napig a legvagányabb szettekben jelenik meg a különböző rendezvényeken.

Az egyik legstílusosabb magyar nő

Pataki Ági pályafutása igazán sokrétű, az egykori manöken filmproducerként is tevékenykedik, de nemrégiben piacra dobta a saját márkáját, amely a PATAKI ÁGI TITOK nevet kapta. De Pataki Ági a mai napig igazi stílusikon, és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy folyamatosan trendibbnél trendibb outfitekben láthatjuk őt. Csak elég rápillantani az Instagram oldalára, és máris látjuk, hogy mennyire kifinomult ízlése van. Egy korábbi interjúban elárulta nekünk, hogy nem igazán követi a trendeket, neki a stílus sokkal fontosabb a divatnál. Sok olyan ruhája van, amit évtizedekkel ezelőtt vásárolt, azonban ezeket sokszor aktualizálja új darabokkal.

Mutatjuk is a legvagányabb szettjeit:

Imádjuk, ahogyan a fekete szettben a narancssárga pulóver színe visszaköszön a csizma talpán.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pataki Ági

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Utazás
Az esztendő kilencedik hónapja a nyár szerelmeseinek kedvezett, azonban lassan beköszönt az október, és ezt egyre inkább tükrözi az időjárás is.
Lifestyle
Valószínűleg te is használtad már, sőt, el is gondolkodtál azon, miért van a kocsiban a fejed fölött egy fogantyú. Bizonyára van is egy elképzelésed arról, mit keres ott, de könnyen lehet, hogy a...