Csak nyolc cucc - ezek kellenek a tökéletes nyaralós gardróbhoz

A nyaralás és utazás nagy élmény, az előtte való bepakolás már nem annyira. Mi, nők szeretjük az egész ruhatárunkat magunkkal vinni, hiszen nem tudhatjuk, adott pillanatban milyen outfithez lesz hangulatunk. Pedig ha jól válogatunk, elég nyolc cucc - és sok helyet is spórolunk.

Nyaralós gardrób

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy nyaralásra bepakolni nem akkora öröm, mint maga a holiday része. Persze a készülődés izgalmas, de amikor már órák óta ülünk a szekrényben, és még mindig nem tudjuk, milyen cuccokat vigyünk magunkkal, akkor jön az, hogy inkább összeszedünk mindent - mármint szó szerint. Mi, csajok előszeretettel rántjuk be az útra az egész ruhatárunkat, hiszen általában adott pillanatban döntünk az aktuális outfitről, hangulatnak és alkalomnak megfelelően. Épp ezért gyakran előfordul, hogy nem elég egyetlen bőrönd, viszont hazafelé látjuk, hogy mégis a fele holmink érintetlen maradt, mert nem volt rájuk szükségünk. Az alábbiakban találsz egy útmutatót a tökéletes csomaghoz - csak nyolc dolog kell, a többi opcionális.

1. Szükséged lesz egy ultimate strandgöncre, amit lazán és elegánsabban is viselhetsz. Fehér helyett válassz bézst, így jobban "ruha hatása" lesz, és nemcsak a parton, hanem például egy beach ebédhez vagy bárba is felveheted. Tegyél rá egy övet, húzz magassarkút, és akár egy esti sétához is tökéletes. (Zara, 15 995 HUF)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Zara, Calzedonia, Parfois

Oldalak