Nosztalgikus minták és modern formák keverednek NINI új nyári kollekciójában

A NINI márka 2022-es tavaszi-nyári kollekciójának darabjai a klasszikus értékek és a modern pimaszság határmezsgyéjén alkotnak egyedi és stílusos öltözékeket. A márkát jellemző nosztalgikus minták és modern formák a NINI legújabb kollekciójában is megjelennek, melyet a képgalériánkban lehet megtekinteni!

A NINI új kollekcióját nosztalgikus minták és modern formák jellemzik

Molnár Nini divattervező nemzetközi modellkarrierje után, 2015-ben alapította meg márkáját, a NINI-t, mely elsöprő sikerrel robbant be a hazai piacra. A márka első darabja az azóta már kultikussá vált mongóliai bárányszőrből készült Pombag névre hallgató táska, mely után a dizájner folyamatosan rukkolt ki az egyedi formájú, valamint nosztalgikus és retro életérzést felidéző darabokkal. A modern, városias nőket megcélzó márka azóta is fényes csillagként ragyog a magyar divatmárkák között - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a NINI legújabb kollekciója, melyet arasz sziluettek, klasszikus tyúklábmintára emlékeztető motívumok és időtálló dizájnnal ellátott darabok tarkítanak.

Bár a NINI márka alapítója, Molnár Nini modellként végig járta a legnagyobb divatházak kifutóit, tervezései során mégis édesanyja gardróbszekrénye szolgál a legnagyobb inspirációként - épp ezért nem is meglepő, hogy a dizájner mindegyik kollekciójában jelen van a múlt nosztalgikus hangulata, melyek egy kis modern csavarral vannak megspékelve. A márka mostani kollekcióját az ikonikus Gellért Szállóban fotózták be, mely meleg árnyalatú retro színekkel (így az erőteljes narancssárgával és pirossal, a fakó zölddel, valamint a sötét és a halvány kékkel) alkot tökéletes átmenetet a múlt és a jelen között.

A NINI 2022-es tavaszi/nyári kollekciója a cikk alján lévő képgalériában tekinthető meg!

Kattints a további képekért!

A Nanushka márka 2022-es tavaszi-nyári kollekciójának darabjai különleges harmóniát alkotnak egymással, melyek modern dizájnnal, ellentétekre alapuló sziluettekkel és természetes anyagokkal lettek elkészítve a stílusos magyar nők számára. A világhírnévre törő magyar márka legújabb kollekcióját most ti is megtekintitek a cikkünkben!

Leadfotó: Koch Balázs / NINI
Fotó: Instagram @niniofficial

Oldalak