Fashion&Beauty

Modern matróz stílus

Újra hódít a matróz stílus, mely már hosszú évek óta rendre felbukkan a vezető irányzatok között.

Jellemző darabok a magasított nadrágok, szoknyák, a lenge ingek, toppok, rövid sortok, kalapok, blézerek és a nagy napszemüveg. Alapminta a csíkos, színek terén a tengerészkék, a fehér, a piros a nyerő, amiket remekül párosíthatunk arannyal vagy feketével.

Ahányféle boltban járunk, annyiféle csíkos darab közül választhatunk már az üzletekben. Azonban ha meg akarunk maradni az időtlen stílusnál, a matróznál, szigorúan csak vízszintesen csíkozott darabokat keressünk. Az mindegy, hogy vékony, vagy vastag, ha színekre ügyelünk, máris igazán trendiek leszünk.

Lehet sportos, elegáns, nőies, mindegyik típus ruhatárába becsempésztetjük ezt a stílust. Ügyeljünk arra, hogy ne vigyük túlzásba a csíkos darabokat, hiszen a kevesebb néha több. Ha egy fehér-kék szettet választunk, párosítsunk hozzá piros vagy arany kiegészítőket. A kettőt azonban soha ne keverjük. A matróz vonalnál meghatározó, hogy egyszerű, letisztult ruhadarabokat kombináljunk egymással, és az ékszereket, kiegészítőket se vigyük túlzásba.

Kiegészítők terén a vasmacska és kormány nagyon divatos lehet egy-egy nyaklánc medáljaként vagy karkötőként. A táskák általában fonottak és nagyok, vagy csíkos díszítést kapnak. Ha nincs kedvünk egy telitalpú magas sarkúhoz, bátran húzzunk egy sarut.

 

Kíváncsi vagy, hol szerezheted be a legtrendibb darabokat? Kattints a galériára és megtudhatod!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.
Fashion&Beauty
Egyre népszerűbb a vegán bőr, de tudod pontosan, hogy miből is áll össze ez az anyag?