Túl szexi outfitben jelent meg a gyönyörű modell, sokan beszóltak neki - íme a reakciója

A 21 éves Insta-modell, Mikaela Testa csak a szupermarketbe ugrott le, de ehhez az alkalomhoz is kifejezetten dögös, vadító outfitet választott. Utolérte a népharag, ő azonban egyáltalán nem vette jó néven, hogy azért szólták meg, mert egy divatos öltözék mellett döntött.

A nap 24 órájában dögösen öltözködik

A 21 esztendős modell, Mikaela Testa rengeteg közösségi oldalon fent van, és mindegyik platformon hatalmas követőtábort mondhat magáénak. Rajongói már megszokhattják, hogy a fiatal - és egyébként hihetetlenül kerek idomokkal rendelkező - modell sokat mutat magából az Instagramon, sőt az OnlfyFans vagy akár a TikTok felületén, de erre - értelemszerűen - nincsenek felkészülve azok, akik mondjuk élőben, és nem valamelyik social media oldalon találkoznak a fiatal, exhibicionista szépséggel. Mikaela márpedig a magánéletben, civilben is éppolyan lazán, dögösen öltözködik, mint az Instán: legtöbbször csak falatnyi ruhák takarják a testét, de ő egyáltalán nem foglakozik a sóvárgó tekintetekkel, sőt azzal sem, ha leszólítják az utcán.

A közösségi média ifjú sztárja még szupermarketbe is teljes harci díszben (kivágott, a képzeletre keveset bízó felsőben és miniszoknyában) jár, most azonban váratlan incidens érte: az üzletben többen is undorító szavakkal illették öltözete miatt. Természetesen Mikaela válaszára sem kellett sokáig várni.

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2