Fashion&Beauty

Szavazz Te is, ki jusson tovább az idei Miss Balatonon!

Balatonfüreden tartották a szépségverseny első fordulóját.

Ki lesz idén a Balaton királynője?

Nyári forróság és gyönyörű lányok - ezekkel jellemezhető leginkább a Miss Balaton szépségverseny, melynek idei első fordulóját Balatonfüreden rendezték meg, ahol a legjobb hatvan jelölt állhatott a zsűri elé. Ebben az évben Epres Panni, Iszak Eszti és Seres Attila foglalt helyet a bírák székeiben, akik nem csak a külső adottságokat, de a személyiséget és kisugárzást is figyelték. A castingon Horváth Éva, a rendezvény koordinátora is ott volt, hogy segítse a felkészülést.

Profi segítség

A verseny trénerei hasznos tanácsokkal látták el a lányokat. Emellett olyan profiktól kaptak segítséget, mint Dobó Ági, Polgár Kriszti, Marton Adrienn és Magony Szilvi, akik szintén megosztották tapasztalataikat, hogy a versenyzők minél magabiztosabban vágjanak neki a megmérettetésnek.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Miss Balaton 2017

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Nincs esküvő gyönyörű ruha nélkül, ezt rengeteg film és sorozat is bebizonyította már, melyekben a menyasszony a valaha látott leggyönyörűbb ruhát viselte.
Home&Design
Ha van akár egyetlen üres felületed a lakásban, amit szívesen feldobnál, de nincs ötleted a designra, akkor jó helyre kattintottál. Adunk néhány tippet, hogyan varázsolhatsz egyedi, harmonikus...
Fashion&Beauty
Georgina szettjét első ránézésre kicsit nehéz értelmezni, de ha jobban megvizsgáljuk, szép lassan összeáll a kép.