Fashion&Beauty

Szavazz Te is, ki jusson tovább az idei Miss Balatonon!

Balatonfüreden tartották a szépségverseny első fordulóját.

Ki lesz idén a Balaton királynője?

Nyári forróság és gyönyörű lányok - ezekkel jellemezhető leginkább a Miss Balaton szépségverseny, melynek idei első fordulóját Balatonfüreden rendezték meg, ahol a legjobb hatvan jelölt állhatott a zsűri elé. Ebben az évben Epres Panni, Iszak Eszti és Seres Attila foglalt helyet a bírák székeiben, akik nem csak a külső adottságokat, de a személyiséget és kisugárzást is figyelték. A castingon Horváth Éva, a rendezvény koordinátora is ott volt, hogy segítse a felkészülést.

Profi segítség

A verseny trénerei hasznos tanácsokkal látták el a lányokat. Emellett olyan profiktól kaptak segítséget, mint Dobó Ági, Polgár Kriszti, Marton Adrienn és Magony Szilvi, akik szintén megosztották tapasztalataikat, hogy a versenyzők minél magabiztosabban vágjanak neki a megmérettetésnek.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Miss Balaton 2017

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ez gyors volt! Hihetetlen ok miatt válik a legendás brazil csatár felesége - alig több mint három hétig tartott a házasságuk.
Sztárok
A Mizu című dal révén került reflektorfénybe Karácson Tamás, amiből az egyik legismertebb, generációkon átívelő hazai sláger lett – ám a sikernek bizony volt árnyoldala is.
Sztárok
Tegnap még szőke volt, ma meg már... A brit énekesnő nem csak az Instagramon, a vörös szőnyegen is új külsővel debütált.