Fashion&Beauty

5 mintás holmi, amit a sztárok is megirigyelnének rajtad

Mindenkinek megvan a saját, egyedi stílusa, amit a különféle minták viselésével tud a legegyszerűbben a felszínre hozni. Szerencsére rengeteg divatos motívum ütötte fel a fejét az elmúlt hónapokban, így bemutatjuk most a mi kedvenceinket, melyeket a következő szezonban is bátran viselhettek majd.

Kendőzetlenül

A különféle kendők mintáját visszahozó darabok hatalmas sikert arattak ezen a nyáron. A legnagyobb márkák kifutóin rengeteg ilyen cucc vonult fel, így biztosan maradnak még egy darabig.

Csillagok között

A ragyogó égitestekkel díszített ruhadarabok most kezdenek megragadni a köztudatban. Modern és vagány összhatást érhetsz el viselésükkel.

Borulj virágba

Ez a romantikus és csajos minta egyszerűen nem akar eltüűnni, mi azonban egyáltalán nem bánjuk. Rengeteg típusa megtalálható a boltokban, így mindenki rátalálhat a neki legjobban tetsző verzióra.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!