Megvan az új Donatella Versace

Megvan az új Donatella Versace. Persze a tervezőnőt nem váltja le a világhírű divatház, mindössze megtalálták azt a színésznőt, aki eljátszhatja az olasz divat nagyasszonyát a készülő Versace-filmben.

A divat királyának élete és halála

Gina Gershon több meghallgatáson is sikerrel vette az akadályokat és úgy néz ki, hogy ő játszthatja Donatella Versace szerepét egy készülő televíziós filmben, mely a Versace-ház múltját és jelenét mutatja be. Annyit már tudni lehet, hogy a film középpontjában a divatház alapítójának, Gianni Versacének 1997-ben bekövetkezett halála lesz s a tragédia sorsfordító hatásaira is kitér majd a film.

Egy ismerős arc

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Gina sokaknak ismerős lehet, hisz számos hazánkban is bemutatott film és sorozat szereplőjeként emlékezhetünk arcára és nevére. Többek között szerepelt az Ál/Arc, a Showgirls, a PS I Love You című filmekben, de a Ments meg! és a Betty a csúnya lány című szappanoperában is feltűnt.

Októberben premier!

A most készülő film alapját Deborah Ball könyvei, a House of Versace: The Untold Story of Genius és a Murder and Survival szolgáltatta. Az életrajzi film premierje október 5-én lesz az amerikai Lifetime csatornán.

Fotók: vogue.co.uk, fansshare.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!