Megtalálta a nő a neki szánt jegygyűrűt, amit tett, arra nincs bocsánat

Ha valamit ki akarunk deríteni, mi, nők olyanok tudunk lenni, akár az FBI. Egy fiatal csaj állítása szerint azonban véletlenül találta meg a neki szánt jegygyűrűt, az ékszer azonban nem várt reakciót eredményezett.

Nem a gyűrűre

Valószínűleg egy nő életében az a legszebb pillanat, amikor szerelme megkéri a kezét, de egy névtelen Reddit-felhasználó ezt nem mondhatja el magáról. A fiatal nő idő előtt megtalálta a neki szánt jegygyűrűt a párja éjjeliszekrényében, de a boldog reakció helyett valami egészen más érzés tört ki belőle, aminek következménye is lett.

A hölgyemény - akit a továbbiakban nevezzünk Judynak - megosztotta az ékszerről készített fotóját egy Facebook-csoportban, ami kifejezetten abból a célból jött létre, hogy a tagok leszólhassák a gyűrűket. Nem szép gesztus, az biztos.

Nem várt reakciók

Miután "Judy" megosztotta a képet, a csoport tagjaitól nem várt reakciókat kapott - talán azért, mert nem épp kedves sorokkal tálalta a problémáját.

"Fúúúj...

Megtaláltam ezt a gyűrűt a pasim éjjeliszekrényében. Mondjátok el, hogyan fogalmazzam meg neki diplomatikusan, hogy el kell mennie venni egy másikat" - írta a lány.

Ezek után kapott hideget-meleget, de előbbiből jóval többet. A Facebook-felhasználók kiborultak a viselkedésén, mondván, hogy teljesen lejáratja a barátját, és miért kell kiteregetnie a dolgot. Ezzel némileg egyetértünk, de ha azt nézzük, hogy ezt egy olyan csoportban tette, ami direkt a "gyűlölködésre" jött létre, akkor nem jogos a felindulás.

Fotó: Reddit

Oldalak

  • 1
  • 2