Belevaló, dögös és hercegnős: Meghan Markle stílusa nagyító alatt

Harry herceg menyasszonyának öltözködését boncolgattuk.

Meghan Markle stílusmustra

Az amerikai színésznőre egy csöppet sem igaz az, hogy amit akar, azt ne tudná elérni. Már 11 éves korában írt egy levelet az akkori first lady-nek, Hillary Clintonnak, amiben arra panaszkodott, hogy egy szappan reklám szerint a nők a konyhába valók. A szappan gyártó kénytelen volt megváltoztatni a reklámját, miután a kis Meghan panaszt tett. A későbbi karrierjét is tudatosan építette, de nem a színészi tehetsége miatt hangos a sajtó, hanem a májusban megrendezésre kerülő esküvője foglalkoztatja leginkább az embereket. A Briliáns Elmék című nagysikerű sorozat főszereplője, élete legnagyobb eseménye előtt áll. Hamarosan egy tündérmesébe illő "szerepben" tetszeleghet, hiszen egy igazi herceg fogja őt oltár elé vezetni. Meghan Markle.

Vanity Fair

Meghan mindennapi öltözékeit végigpásztázva leginkább a klasszikus stílus jut eszembe, ahogy az egy herceg menyasszonyához illő, de nem minden esetben. Meghan ugyanis nem feltétlenül tartja be az íratlan öltözködési szabályokat, amit a királyi család elvárna. A színésznő letisztult megjelenése mellett gyakran bevállalja a merészebb szexi öltözeteket is, amit valószínű már csak 4 hónapig, az esküvőig tehet meg. A Vanity Fair fotózásán egyszerre mutatták be komoly időtlen stílusát, a "bohókás hercegnő" megjelenését, és természetes báját. Egy biztos, mindegyik stílust tudja viselni.

Jóga style

A színésznő édesanyja jóga oktatóként dolgozik, ami nagy valószínűséggel befolyásolta Meghan jóga iránti rajongását. A mindennapokban ezért gyakran látni őt, amint épp órára siet... és mi is lehetne a jóga style egyik legfontosabb kiegészítője, mint egy jó kis polifoam hab matrac.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!