Fashion&Beauty

Makány Márta a Tescónak tervez

Hazánk egyik legnagyobb áruháza eddig is nagy hangsúlyt fektetett a műanyag szatyrok zöld alternatívával való helyettesítésére, azonban új termékük bevezetéséhez a divatot is segítségül hívták.

Limitált széria
Február 10-én kerül a Tesco polcaira a Makány Márta által tervezett limitált szériás környezetbarát bevásárlótáska, melyet Valentin-napi meglepetésnek szán a divattervező és az áruházlánc. A táska különlegessége, hogy mindkét oldalán más-más Makányra jellemző design bukkan fel. Míg az egyik oldalt színes virágokkal díszített állatminta borítja, addig a másik oldalon egy visszafogottabb, farmerszerű kép jelenik meg. Az 50.000 darabszámban legyártott táska ára 599 forint lesz, s az árból 20 forint jótékony célra megy.

 

A környezettudatos tervező
Az áruházlánc megkereséséről a tervezőnő így mesélt: ,,Boldogan tettem eleget a felkérésnek, hiszen a környezettudatosság mindig is központi kérdés volt nem csak személyes, hanem divatházam életében is. Az elkészült ruhákat fel nem használt anyagokból készített ruhászsákokban adjuk át a vendégeknek. Ez az együttműködés lehetőséget nyújt arra, hogy egy sokkal szélesebb körnek szerezzek örömöt terveimmel.” A modern formavilággal párosuló, praktikumot és kényelmet sugárzó megjelenéssel Makány Mártának bevallott célja jótékony hatást kifejteni a hazai környezetkultúrára.

Stílustanácsadás
A bevásárlótáska bemutatóját stílustanácsadással is egybekötik, így, aki szeretne Mártával találkozni ezt megteheti: február 13-án délután 2-től 4-ig az Aréna Pláza Tescóban, 4.30-tól 6.30-ig a Fogarasi úti Tesco Extrában illetve 7-től 9-ig a Váci úti Tesco Extrában.
 

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.