Az Oscar-díjas színésznőé a hét legjobb szettje, mi megszavaztuk

Narancssárgát hordani nem könnyű. Sőt, szerintünk ez az egyik legnehezebben viselhető szín, Lupita Nyong’o csokibarna bőrszínéhez azonban tökéletesen passzol. Egyszerűen hibátlan ez az összeállítás, nem tudunk betelni vele.

Lupita Nyong’o néhány éve egészen hirtelen berobbant a köztudatba, azóta pedig igazi divatikonná nőtte ki magát. Szeret merészen öltözködni, szereti a színeket, ráadásul szinte minden jól áll neki. Ezúttal egy narancsos piros Balmain szettben bukkant fel, mi pedig szóhoz sem jutunk a gyönyörűségtől. Minden tökéletes rajta, el is mondjuk, miért gondoljuk így.

Az összes mai trendet összefoglalja

Ez a szett afféle trendbiblia lehetne a tavaszra nézve. Megvan benne minden, ami az elkövetkező hónapokban szeretni fogunk. Először is a színe. Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi már alig várjuk az igazi tavaszt és hogy végre lecserélhessük a sötét, télies színeket valami vidámabbra. Aztán ott a 80-as évek hatása, ami az idei év legnagyobb inspirációs forrása lesz. A hangsúlyos váll, a csőtop, az extra bő nadrág, minden a helyén van.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!