Fashion&Beauty

A legszebb tavaszi ruhák 7000 forint alatt

Nem találtad meg a tökéletes tavaszi ruhát, és nem szeretnél rá több, mint 10 ezer forintot költeni? Akkor nagyon jó helyen jársz!

Csodaszép tavaszi ruhák

Végre itt a tavasz, és előkaphatjuk a kedvenc ruháinkat. Persze még mindig ügyelni kell a réteges öltözködésre, de egy harisnyával bátran felvehetünk 1-1 szép ruhát. Az idei szezonban a virágminta fog uralkodni, de előkerülnek a farmerruhák is. Könnyedén be lehet hódolni ezeknek a trendeknek idén, ugyanis tele van az üzlet az ilyen darabokkal. Ezeket a ruhákat bátran viselheted blézerrel, farmerdzsekivel, de akár még a kedvenc bőrdzsekiddel is megállják a helyüket.

Válogatásunkban összegyűjtöttünk néhány szép tavaszi ruhát 7000 forint alatt:

RESERVED - fodros miniruha - 5 995 Ft
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.