5 dolog, amit sose ajándékozz egy nőnek Valentin-napra

Pasik, figyelem, ez nektek szól most.

Közeledik a Valentin-nap

Minden évben van egy nap, ami dedikáltan a szerelmesknek szól. Van aki ünnepli és van, akinek egyszerűen borsózik a Valentin-naptól a háta. Ha te az első csoportba tartozol, akkor valószínűleg ajándékkal is meg szoktad lepni életed szerelmét. Ez egy rendkívül szép gesztus, viszont vannak olyan ajándékok, amiket jobb, ha messziről elkerülsz.

Edzőtermi bérlet

A sporttal semmi gond, tényleg. Ajándékba viszont nem ajánlatos egy ilyen bérletet adni, hiszen a párod úgy érezheti, hogy nem tetszel neki vagy hogy változtatni akarsz a külsején, esetleg kicsit kövérnek tartod. Jobb ezekkel vigyázni, nehogy érzékeny pontra tapints.

Femcafe tipp

Szökjetek el egy közös kirándulásra! Nincs is romantikusabb, mint egy kis andalgás és hóvirág-les a természetben. Hogy biztosan kedvet kapjon hozzá, lepd meg valamilyen hasznos és vagány túracuccal; a Fjallraven márka példul kimondottan valentin-napi kollekcióval készült.

Háztartási eszköz

Szimplán saját magad alatt vágod a fát, ha háztartási eszközzel leped meg. Ezzel azt sugallod, hogy neki a takarítás, főzés, mosás... stb. a feladata. Az pedig rád vet igen rossz fényt, hogy azt feltételezed, hogy egy hasonló holminak örül. Simán hozzád vághatja azzal a szöveggel, hogy mennyire nem ismered és valljuk be, igaza is lenne...

Femcafe tipp

Egy kifinomult és gyönyörű fehérneműnek egyszerűen lehetetlen ellenállni. A Calzedonia páldául idén is készült a szerelem ünnepére - náluk többféle stílusból és fazonból is válogathatsz a kedvesed ízlése szerint.

Gif: giphy.com

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!