Koroknyai Virág így készül Kínában a Miss World fináléjára

A magyar szépségkirálynő a döntőre való felkészülésről mesélt.

Koroknyai Virág Kínában készül a Miss World döntőjére

Június közepén rendezték meg az idei Magyarország Szépe versenyt, ahol a döntőben Koroknyai Virág fejére került a korona. Ahogy nemrég beszámoltunk róla, a magyar szépség előtt újabb megmérettetés áll, hiszen ő képviseli hazánkat a Miss World világversenyen. A királynő időközben már megérkezett Kínába, és gőzerővel készül a fináléra. Ezúttal Sanya városa ad otthont a nagyszabású eseménynek, amit november 18-án rendeznek meg, addig pedig a rajongók online szavazással segíthetik a jelölteket.

Egyedül vágott bele

A 20 éves Virág egyedül vágott neki a nagy utazásnak, elmondása szerint pedig alig volt ideje megszoknia a helyzetet, hiszen rögtön elátták őt és versenytársait feladatokkal.

"Nagyon izgulok, hiszen soha nem utaztam még ilyen messzire, ráadásul teljesen egyedül. Az útitársam csupán három óriási nagy bőrönd, amiben csak a ruháim, a sminkfelszerelésem, valamint a nemzeti ajándékom fért el. Az első pár nap tapasztalatai alapján mindenki nagyon kedves, rengeteg programot szerveztek már nekünk. Nem sok idő volt az átállásra, már a második napon alversenyen vettem részt" - mondta a szépségkirálynő utalva arra, hogy idén merőben új szabályok alapján dől el, kik juthatnak a mindent eldöntő fináléba.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Instagram/viragkoroknyai, Koroknyai Virág

Oldalak

Szólj hozzá Te is!