A korall pink a nyár kedvenc rúzsa - mindenkinek jól áll - válogatás

Merész, vibráló, extra - így tudnánk jellemezni a szezon legnagyobb sminktrendjét, amely a korall pink rúzs lesz idén. Előnye, hogy szinte mindenkinek jól áll, bármilyen bőrtónushoz passzol.

Korall pink rúzs trend

Írtunk arról korábban, hogy egyre nagyobb divat a szépségtrendeknél is a természetesség, így 2021 legnagyobb sminkdivatja a natúr makeup, amelyet nyáron egy kis bronzos hatással lehet fokozni - és persze a szezonális újdonságokkal, mint például azzal a korall pink rúzzsal, amely az évszakban tarolni fog. A különleges árnyalat inkább hajaz barackra, mintsem rózsaszínre, legalábbis valahol a kettő között van. Előnye, hogy szinte minden bőrtónushoz passzol, legyél akár világosabb vagy kreolabb típus. Az biztos, hogy a stílus merész, vibráló - ízig-vérig nyári, ha egy kis feltűnést akarnál kelteni, ezzel nem lesz problémád. Termékajánló.

Formula

Azt szokták mondani, télen a matt textúrák kerülnek előtérbe a rúzsoknál, nyáron pedig a könnyedebb, krémesebb változatok hódítanak, beleértve utóbbi kategóriába a szájfényeket is. Ha minket kérdezel, inkább előbbire esküszünk, mindegy, milyen szezon van. A matt formula sokkal tartósabb, és tuti, hogy ha jó minőséget választasz, nem kell aggódnod egy lángos és egy fagyi után sem, mert fent marad. A krémes állag azonban hiába szép, nemcsak kevésbé strapabíró, hanem a hajunk is beleragad, ha fúj a szél. Márpedig az nem egy elegáns dolog. Amennyiben megfogadod a tanácsunkat, érdemes olyat beszerezni, ami vagy mattra száradó vagy szatén finish verzió - ezek komfortosak az ajkakon, viszont egész nap viselhetők, nem kopnak le. Mutatunk néhány szuper darabot, amelyekbe beleszerettünk a közelmúltban.

Mac (Tropical Tonic), 7 300 HUF
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Notino

Oldalak

Címkék: