Kényelmes és praktikus - A mindig divatos ingruha

A mostani átmeneti időszakban sokszor gondot okozhat a szeszélyes időjárásnak és a hőmérsékletnek is megfelelő ruhadarab kiválasztása. Ilyenkor jöhet egy jól bevált ingruha, amit akár zárt cipővel, akár egy szandállal is remekül kombinálhatunk.

Egy örök alapdarab – a farmer

Ha még jobban le szeretnénk egyszerűsíteni a saját dolgunkat, akkor válasszunk egy farmeranyagból készült ingruhát, hiszen ahhoz már csak a saját stílusunkhoz passzoló kiegészítőket kell párosítani. Ha karcsúbbnak szeretnénk tűnni, akkor a derekunk köré fűzzünk egy övet, ami majd segít kiemelni a nőiesebb vonalainkat is.


Hófehér

Az idei szezon alatt újra hódít az örök klasszikusnak számító fehér szín. Ha egy hófehér ingruhára esett a választásunk, akkor szintén a kiegészítőkkel tudunk egy kicsit jobban kitűnni a tömegből. Válasszunk olyan ékszereket, amik nem olvadnak bele a ruhába, mint például egy aranyban pompázó nyaklánc, de kreatív megoldás lehet az is, ha fogunk egy színes sálat és a derekunk köré kötjük.


Hosszú ujjú

Amikor még a reggelek kicsit hűvösebbek, viszont a délutánok már kezdenek az igazi tikkasztó nyárra emlékeztetni, jó választás lehet egy hosszú ujjú, lenge ingruha. Még reggel, munkába menet a kezünket még jól melegíti a hosszú rész, viszont a könnyed, lenge anyagnak köszönhetően délután hazafelé menet melegünk sem lesz benne. Ha biztosra akarunk menni, válasszunk egy olyan darabot, aminek az ujját legalább a könyökünkig fel tudjuk hajtani, így biztos nem lesz melegünk.


Asszimmetrikus

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Már tavaly is igen nagy népszerűségnek örvendtek az asszimmetrikus szoknyák és társai, így nem csoda, hogy idén az ingruhák terén is fellelhető ez a kicsit különlegesebb trend. Arra viszont mindig érdemes odafigyelni, hogy mennyire rövid elől, illetve mennyit takar hátulról egy ilyen darab. Különböző kiegészítőkkel, illetve egy övvel ezeket a darabokat is még különlegesebbé tehetjük.

Fotók: pinterest.com, favim.com, weheartit.com

Oldalak