Izgalmas, nőies és egyedi - A Katti Zoób őszi/téli kollekciója minden nő álma

A tervező tegnap este nagyszabású Fashion Night keretében mutatta be a csodaszép ruhákat Balatonfüreden.

25 éves a Katti Zoób

Augusztus 19-én Balatonfüreden mutatta be legújabb, őszi-téli kollekcióját a Katti Zoób márka, mely idén ünnepli 25. születésnapját. A népszerű magyar tervező ezúttal sem okozott csalódást a közönségnek, a nagyszabású Fashion Night keretében olyan lenyűgöző darabokat vonultatott fel a kifutón, amikről nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden nő álmai. Az évforduló alkalmából a dizájner egy rendkívül különleges, kézműves és couture technikákat ötvöző összeállítással örvendeztette meg a vendégeket, a show-nak pedig - szokás szerint - óriási sikere volt. Köztudott, hogy a brand tulajdonosa mindig emlékezetes ruhakölteményekkel készül egy-egy előadásra, tavasszal például a Femcafe Gálán - Az Inspiráló Nők Estjén is fantasztikus és exkluzív repertoárral lepte meg a látogatókat.

A kollekcióról

A tegnap bemutatott izgalmas és nőies kollekció Sonia Delaunay, az 1910-es, illetve '20-as évek kiemelkedő festő- és textilművésze munkásságából merít, így a geometrikus szabásvonalak meghatározó szerepet kapnak a saját tervezésű mintákban. Az ellentétek harmóniája az őszi-téli összeállításban is fókuszba kerül, amit még egyedibbé varázsol a Geraldine Toucourt francia festőművész által tervezett karakterisztikus szamárminta.

Fashion show

A 25 éves divatház az eseményen vendégül látta a NUBU kortárs márkát is, adva még egy kis pluszt az egyébként is fergeteges hangulatú fashion show-nak. A következőkben megtekintheted galériánkat, melyben a Katti Zoób gyönyörű őszi-téli kollekcióját, valamint az előbb említett brand darabjait is megcsodálhatod.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Szólj hozzá Te is!