Katalin vagy Meghan? Kiderült, melyikük stílusát kedvelik jobban a divatszakemberek!

A brit divatvilágban régóta neves tervező, Julien Macdonald nem mindennapi titkot árult el a királyi család öltöztetésével kapcsolatban.

Őt öltöztetné szívesebben

A híres brit divatikon, Julien Macdonald nyíltan bevallotta, hogy inkább a walesi hercegnét részesítené előnyben Meghan Markle-el szemben, miután megkérdezték tőle, kivel dolgozna együtt szívesebben. A neves divattervező a londoni Fragrance Foundation Awards díjátadóján kérdezték meg, ahol kendőzetlen őszinteséggel árulta el véleményét és azt is megindokolta, miért nem öltöztetné szívesen Meghant. Olvass tovább a részletekért!

Julien, aki korábban elnyerte az Év Brit Divattervezője Díjat, nem félt elárulni, hogy nem szívesen dolgozna együtt Meghan Markle-el. Bevallotta, hogy annak ellenére, hogy Meghan óriási rajongótáborral rendelkezik és nyilvánvalóan szereti a divatot, nem kifejezetten hat rá inspiráló hatással.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images, forrás: mirror.co.uk

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.