Fashion&Beauty

Nem titok többé: kiderült, mi mindent rejtenek Katalin hercegné legapróbb táskái

Katalin jó ideje már csak nagyon apró méretű táskákkal jelenik meg a nyilvánosság előtt, azt azonban mostanáig nem lehetett tudni, vajon mi mindent visz magával ilyenkor a hercegné.

Mi fér bele egy ilyen apró táskába?

A brit királyi családban fontos szerepet kap az öltözködés, hiszen a família tagjai sokszor ezzel üzennek a világnak, sőt olykor egymásnak is – a néhai II. Erzsébet királynő például gyakran kommunikált a táskájával, amit ha a földre helyezett, azt jelentette, hogy azonnal menekülni akart az adott szituációból. Ez a kiegészítő természetesen Katalin kezében is mindig megtalálható, aki az utóbbi időben egyre kisebb méretű táskákkal mutatkozik a nagyérdemű előtt. Ezekbe a darabokba nem fér bele sok minden, éppen ezért merül fel a kérdés, hogy vajon mi az a néhány dolog, ami mindenféleképpen helyet kap a walesi hercegné miniatűr táskáiban. Részletek a galériában!

Katalin gardróbját nők milliói irigyelik világszerte, hiszen csodásabbnál csodásabb darabokat rejt, ráadásul nemcsak a hercegné ruhái, hanem a kiegészítői is igazi kincseknek számítanak.
Kattints a további képekért!

A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most épp III. Károly itta meg a levét menye töretlen népszerűségének.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...