Fashion&Beauty

Minden szempár rá szegeződött: Julia Roberts beragyogta a vörös szőnyeget ebben a meseszép ruhában

Julia Roberts gyönyörű estélyit választott magának a Beugró a Paradicsomba című filmjének Los Angeles-i premierjére.

Kortalan szépség

Julia Roberts olyan világhírű filmek által vált közismertté a kilencvenes években, mint a Micsoda nő!, a Sztárom a párom, valamint az Oltári nő, majd 2000-ben az Erin Brokovich – Zűrös természet című filmben nyújtott alakításának köszönhetően Oscar-díjjal is kitüntették. Ezt követően már nem volt megállás a siker felé vezető úton: jobbnál jobb ajánlatokat kap, kasszasikerek fémjelzik a nevét, s mostanra Hollywood egyik legkeresettebb és legnépszerűbb sztárjának mondhatja magát. Tehetsége mellett a különleges adottságaira is büszke lehet: nők millióinak példaképe és férfiak millióinak álma, ráadásul nincs olyan ember, akit ne varázsolna el a bűbájos, ragyogó mosolyával. Nemrég debütált legújabb filmje, a Beugró a Paradicsomba, melyben ismét legendás színésztársával és jó barátjával, George Clooney-val játszik együtt: a romantikus vígjáték Los Angeles-i premierjére a napokban került sor, ahol a két sztár fantasztikusan mutatott egymás mellett, Julia ráadásul egy olyan ruhát választott magának az eseményre, ami azóta is szóbeszéd tárgyát képezi.

Következő oldalunkon megmutatjuk, milyen elbűvölő volt a premieren az Oscar-díjas színésznő. Lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!