Jessica Biel megnyerte a divat-Oscart, pedig nem is jelölték

Szerepelt a legrosszabbul és legjobban öltözött sztárok között, jelölést és díjat nem kapott, mégis róla beszélnek a divatkritikusok.

Minket is megosztott az Oscaros szereplése

Egy héttel vagyunk az Oscar díjátadó után, amikor a vörösszőnyegen megjelent Hollywood krémje, volt aki szoborral a kezében, vagy anélkül távozhatott. A sztárokat láthattuk "telitalálat" öltözetekben, vagy éppen kevésbé stílusos összhatásban. Túl az izgalmas pillanatokon, a magyarok győzelmén, és az óriási bakin, mégis azt gondolom a rangos esemény egyik legmegosztóbb hölgye volt, akinek ruhája a legtöbb kritikát kapta. Volt aki a legszebb összeállításként emelte ki a többi színésznő közül, de volt olyan is, aki a legrosszabbul öltözött sztárok között említette. Jelölt sem volt, ezáltal díjat sem kapott, de azóta is róla beszélnek a divatkritikusok. Jessica Bielnek már megérte elmenni a gálára.

A világ egyik legszebb nője a divatházak kedvenc múzsája

Az amerikai színésznőt, a világ legszebb női között tartják számon. Szépségét a nagy divatházak tervezői is csodálják, ezáltal Jessica Biel több alkotó számára vált múzsává. Az Elle magazin 4 évvel ezelőtti fotósorozata ezt jól szemlélteti. Jean-Paul Gaultier mellett állva az sem jelenthet problémát, ha zord az idő, mert a színésznő nagyon jól fest a hajszálcsíkos Gaultier nadrágkosztümben, ami a tradicionális megjelenést és a nagyvárosi eleganciát tükrözi. Maison Martin Margiela és az ő mély lilásbordó, nagyvilági sikkes modellje, kitűnik a steril környezetből. A Valentino divatház kreatív vezetőivel pedig (Maria Grazia és Pierpaolo Piccioli) egy rockromantik stílusú szettben és a hozzá illő szegecses Valentino Rock cipőben pózol.

Leadfotó, fotók: Nbclosangeles.com, Elle.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!