Fashion&Beauty

Irina Shaykról dögös fotók készültek, így fest láthatatlan melltartóban - Galéria

Bradley Cooper biztosan elmorzsolt pár könnycseppet, mikor meglátta a szexis kampányképeket.

Lehengerlően szexis, mégis elegáns

Nem létezik olyan földi halandó, akit ne varázsolna el Irina Shayk egzotikus szépsége. A 34 éves, orosz származású modell annak ellenére bír hibátlan alakkal, hogy három évvel ezelőtt életet adott első gyermekének, akinek nem más az édesapja, mint az Oscar-díjas színész-rendező, Bradley Cooper. A páros ugyan a Csillag születik című film forgatása után végleg befejezte egymással, Irina belevetette magát a munkába és egy év alatt visszaszerezte a hibátlan alakját. A modell dögösebb, mint fénykorában, erre pedig az Intimissimi is felfigyelt, akik exkulzív fotósorozatot készítettek vele a láthatatlan melltartó kampányukhoz.

Lapozz, mutatjuk a fotókat!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.