Hirdetés

Ilyen gyakran kellene mosni a melltartónkat – A legtöbb nő egyáltalán nem tartja be a szabályt

Ha most azt kérdeznénk, hogy milyen gyakran mosod a melltartóidat, akkor őszintén mit felelnél? Biztos, hogy nem hetente, igaz? De az is lehet, hogy csak havonta? A legtöbb nő általában ugyanis nagyon ritkán tisztítja ezt a fehérneműt, pedig sokkal gyakrabban kellene! Most el is áruljuk, mennyi időközönként kell kimosni egy melltartót.

Miért nem mossuk a melltartókat?

A melltartók azok a darabok, amiket minden nap viselünk, és bár lehet, hogy nem ugyanazt hordjuk folyamatosan a felsőink alatt, biztos, hogy nem a mosógépbe, hanem vissza a fiókba dobjuk a nap végén. Pedig, ha jobban belegondolunk, egy pólóval nem ezt tennénk, sőt még talán a szoknyákat is gyakrabban tisztítjuk. És, hogy miért? Állítólag, mert nem gondoljuk, hogy ez a darab bármitől is szennyeződhet, általában nem izzadunk bele, és csak néha-néha jut eszünkbe, hogy a többi cuccunkkal ezt is kimossuk. Most azonban kiderült, hogy nagyon rosszul tesszük, ugyanis fontos lenne, hogy rendszeresen tisztítsuk.

De milyen gyakran kell kimosnunk őket?

Az leginkább attól függ, hogy mennyit hordjuk őket. Tehát ennél a darabnál nincs olyan, hogy kétnaponta vagy hetente kötelező a mosás, viszont az biztos, hogy 3-6-szori viselés után mindenképpen tisztává kell varázsolnunk. Mivel ugyanis akármennyire is nem gondoljuk, ez a fehérnemű felfogja az izzadtságot és a szennyeződéseket, ezért egyáltalán nem egészséges, ha sokáig húzzuk a tisztítását.

Az sem mindegy, hogy mosod a melltartódat! Lapozz, és eláruljuk a legjobb módszert!

Fotó: probelio.ru

Oldalak

Szólj hozzá Te is!