Így másold le Katalin hercegné farmeres szettjét – Neked 30 ezer forint is elég lesz hozzá

Katalinról tudjuk, hogy drága holmijai mellett olykor bevállal fast fashion ruhákat is. Éppen ezért egy izgalmas feladat elé állítottuk magunkat a szerkesztőségben: hogyan másolnánk le egy teljes szettjét (nadrággal, cipővel, blézerrel, ékszerrel, mindennel együtt), ha összesen 30 000 forint állna rendelkezésünkre. A megoldás szerintünk elég sikkes lett, neked hogy tetszik?

Katalin is imádja a farmert

Nem létezik olyan ember a földön (mi legalábbis így gondoljuk), aki ne szeretné a farmert. És ebbe a királyi felségek is beletartoznak. Katalin is imádja, számtalanszor viseli, mint például legutóbb kanadai látogatása során. Azt már megírtuk, hogy a 8 napos utazás alatt összesen 24 millió forint értékű ruhát és kiegészítőt viselt, volt azonban egy szettje, ami kissé kilógott a sorból. Fehér H&M pólójához Zara farmert és blézert viselt, úgy festett, mint egy nagyon csinos, ugyanakkor átlagos nő, aki akár mi is lehetnénk.

Ha kíváncsi vagy, hogyan másolhatod le Katalin szettjét tetőtől-talpig 30 000 forintból, a hazai üzletek kínálatából, lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2