Húsvéti smink - otthon is adjuk meg a módját az ünnepnek

Idén a húsvétot valószínűleg mindannyian otthon, a családdal ünnepeljük, de az, hogy nem mozdulunk ki, még nem jelenti, hogy ne adhatnánk meg az ünnep módját a jó megjelenéssel. Végre itt az alkalom, hogy egy kicsit kiöltözzünk, sminkeljünk és szépnek érezzük magunkat.

Húsvéti smink

A korlátozások enyhítése húsvét utánra várható, így az ünnepet még mindannyian otthon vagyunk kénytelenek eltölteni - ez persze nem akkora probléma, hiszen jó érzés a családdal lenni, leülni, beszélgetni, tojást festeni és minőségi időt szánni egymásra. Az, hogy a négy fal közé szorulunk azonban nem jelenti, hogy mackónadrágban és kócosan kellene várnunk a nyulat - nyugodtan kiöltözhetünk és sminkelhetünk. Utóbbihoz adunk most egy kis inspirációt. Az alábbi visszafogott, mégis vidám stílus nagy trend jelenleg, készítsd el hétvégére!

Videó - így készítheted el

A smink lényegi eleme a rózsaszín rúzs, és mivel ez egy élénkebb árnyalat, a szemekre nem kerül akkora hangsúly. Készíts egy visszafogott, nude-os-barnás szemhéjat, húzz tusvonalat, szempillaspirál, az ajkak, és kész is vagy (az alapozást rád bízzuk).

Fotó, leadfotó: YouTube/Desi Perkins

Oldalak

Címkék: