Fashion&Beauty

High fashion az irodában

A konzervatívabb munkahelyekre nem biztos, hogy magunkra tudjuk kapni kedvenc farmerünket, de egy-egy high fashion designer darab ellen senkinek sem lehet kifogása. Már csak tudni kell viselni ezeket a merész összeállításokat!

Suit up!

Ha a konzervatív stílusra szavazol, akkor a csajos kosztüm helyett jó választás lehet egy nadrágkosztüm. Persze egy elegáns nadrág és egy hozzá színben passzoló blézer is ugyanolyan mutatós lehet. A fehér ing mellett a kék és a fekete szín is befutó lehet, de egy nőiesebb blúzzal is kombinálhatod a maszkulin összeállítást.

Ingruhák

Ha beköszönt a kánikula és végre eldobhatod a blézert és a harisnyát, akkor egy jól szellőző, természetes alapanyagból készült ingruha kényelmes és stílusos választás lehet.

Fotók: harpersbazaar.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.